Д-р Kathe Њуман

3 Ноември 2011 - нема коментари . Напишано од во состав факултет .

Kathe Newman

Kathe Њуман

Д-р Kathe Њумен, со неа преседан работа на затварање криза, особено неговото влијание врз заедниците на бојата во и околу Њуарк, доаѓа до RIIM со експертиза како истражувач и богат врски со CBOs околу државата. Како урбан планер, таа исто така нуди експертиза за географијата на имигрантските заедници.

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Февруари
  10
  Пет

  1. 20:00 "Конгресот претставува: На 12-ти Годишен" Џез "на Даглас црни студенти N Јава" Мултикултурни Поезија ноќ
 3. Февруари
  11
  Седеше

  1. 05:00 TWESE Годишен модна ревија

Преведувач

Најди ги ни на Фејсбук

Контакт