Д-р Дејвид Tulloch | факултет Огранок

9 Септември 2011 - нема коментари . Напишано од во штабот .

David Tulloch

Д-р Дејвид Tulloch носи експертиза од двете пејзаж архитектура и системи за географски информации. Тој ги носи своите геопросторни перспектива и визуелна ориентација да им помогне на студија и да се комуницира на начини социјална и географска реалност сечат во текот на проектот. Оваа перспектива го прави критични играч на дизајнирањето и извршувањето на RIIM како на мапирање фаза и пошироко.

Дознај повеќе за него во неговата веб-страница или на неговиот блог .

Престојни настани

  1. Април
    30
    Mon

    1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт