Доминиканска американскиот Национален тркалезна маса

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

Доминиканската-американскиот Национален Тркалезна маса (DANR) е непартиска, непрофитна корпорација бараат да ги собере на различни гласови на сите луѓе на Доминиканската потекло во САД. DANR е национален форум за анализа, планирање, и акција за унапредување на образовните, економски, правни, социјални, културни и политички интереси на Доминиканската Американци. Таа има за цел да се обезбеди за американските Доминиканците на целосно остварување на правата и слободите гарантирани со Уставот на Соединетите Американски Држави на Америка.

Веб страна:

http://danr.org/~~V

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Преведувач

Фејсбук

Контакт