Негувањето шпанска заедници

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

ЦПУ е непрофитна организација обезбедување на социјалните услуги на лица кои имаат потреба од сите расни и етнички групи. ЦПУ помага поединци да стане самобитна и гради мостови меѓу различните заедници во Америка.

Веб страна:

http://www.cnc.org/mission.php

Престојни настани

 1. Февруари
  7
  Tue

  1. 16:30 Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni
 2. Mar
  14
  Сре

  1. IRS непрофитни Работилница на тема: за мали и средни 501 (c) (3) на
Прикажи ги Календар »

Контакт