Цезар Е Чавез Фондацијата

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

Цезар Е Чавез Фондацијата е непрофитна добротворна организација, која има за цел да се зголеми човечки потенцијал за подобрување на заедници преку зачувување, промоција и примена на наследство и универзалните вредности на лидер за човекови права Цезар Е Чавез.

Веб страна:

http://www.cesarechavezfoundation.org/~~V

Контакт