Разно

Grantmakers Загрижени со имигрантите и бегалците

6 ноември 2011 година - нема коментари. Напишано од во Разно .

GCIR е национална членска организација за финансиерите сакаат да: "Дознај повеќе за актуелните прашања преку во-длабочината на анализи, извештаи од истражувања и податоци онлајн, алатки и ресурси наменети специјално за grantmaker; Поврзете се со други финансиери преку програми, брифинзи, и конференции кои испита големи имиграција трендови и како тие влијаат различни заедници;. и да соработуваат со grantmaking колеги на стратегии кои ја јакнат имигрант поврзани со финансирање на локално и на национално ниво "

Веб страна:

http://www.gcir.org/~~V

Контакт