Календар

Секоја недела широк спектар на настани за професионалци кои работат на имиграција прашања се одржи низ државата.
Сите семинари, обуки, конференции и состаноци напомене тука се бесплатни и отворени за јавноста, освен ако експлицитно наведено поинаку.
Да се ​​потврди деталите за настанот, следете ја врската или јавете се да се провери.
Да поднесат настан за објавување на календарот, да го испрати amann@rutgers.edu .

Филтер: Категории
 • Застапување
 • Образовни
 • Обука
Тагови
 • Ајнштајн улица (1)
 • имиграција (1)

Август 2012

Сонцето Mon Tue Сре Чет Пет Седеше
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Резиме:

На Среда 22 Август, 2012, 19:30-09:00 (Источна), САД Државјанство и Имиграција Услуги ќе спроведе национален на шпански јазик Enlace сесија како [...]

кликнете било каде за детали
19:30 USCIS: шпански јазик Enlace
19:30 USCIS: шпански јазик Enlace
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Престојни настани

 1. Август
  22
  Сре

  1. 19:30 USCIS: шпански јазик Enlace
 2. Септември
  15
  Седеше

  1. Насловна општество 7 Годишен латино родители конференција @ децата од Њу Џерси

Прикажи ги Календар

Контакт