Календар

Секоја недела широк спектар на настани за професионалци кои работат на имиграција прашања се одржи низ државата.
Сите семинари, обуки, конференции и состаноци напомене тука се бесплатни и отворени за јавноста, освен ако експлицитно наведено поинаку.
Да се ​​потврди деталите за настанот, следете ја врската или јавете се да се провери.
Да поднесат настан за објавување на календарот, да го испрати amann@rutgers.edu .

Категории ▾
  • Застапување
  • Образовни
  • Обука

Мај 2012 година

Денес
Сонцето Mon Tue Сре Чет Пет Седеше
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
Резиме:

Да присуствуваат лично во Вашингтон, е потребно регистрирање. Буџет притисок ја принуди државата и локалните власти да се погледне за нови извори на [...]

кликнете било каде за детали
10:00 Државниот и на локален буџет Притисоци ...
10:00 Државниот и на локален буџет притисоци: На добротворно имотно-ослободување од даноци и пилотите
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Контакт