Азиските американски Алијансата

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во образование ресурси .

Азиските американски сојуз е организација посветена на информирање и советување азиски Американци на нивниот пат кон американскиот сон. Таа обезбедува вести и корисни информации на бизнис прашања, политиката, владини закони за имиграција, социјална сигурност закони, недвижен имот, образование и стипендија информации. Таа ги информираше азиски Американци за заедницата прашања, здравје осигурувања и организации кои им помагаат во решавањето на нив.

Веб страна:

http://www.asianamericanalliance.com/Education.html~~V

Контакт