Asha Mattai | практикант

16 ноември 2011 - нема коментари . Напишано од во штабот и пошироко .

Јас сум труд и работните односи мајор (БА), со двојно помали во Јужна азиски студии и жените и родови студии на Универзитетот Рутгерс. Заинтересиран сум за работа во непрофитниот сектор откако ќе дипломираат мај 2012. Јас сум лекар Реики и уживам готвење и читање во моето слободно време. Преку учење за работниците и нивните права во труд студии класи, јас се заинтересирав за имиграција прашања. Програмата Иглтон за имиграција и демократија се прекрасна работа, и запознавање на имигрантските заедници во Њу Џерси беше големо искуство за мене.

Престојни настани

 1. Јули
  13
  Пет

  1. 10:00 СПАН Семејство Забава ден 2012 @ куќа Паркот на Њу Џерси
 2. Септември
  15
  Седеше

  1. Насловна општество 7 Годишен латино родители конференција @ децата од Њу Џерси

Прикажи ги Календар

Контакт