Американски пријатели Користење комитет

7 Јануари 2012 година - нема коментари . Напишано од во правни ресурси .

Американската Пријатели Користење комитет (AFSC) е организација квакер која вклучува луѓе од различни вери кои се посветени на социјална правда, мир, и хуманитарна служба. Нашата работа се базира на принципите на верските друштво на пријатели, верување во вредноста на секој човек, и верба во силата на љубовта да се надмине насилството и неправда.

Веб-страница

http://www.afsc.org

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт