Американската имиграција Советот

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

Американската имиграција Советот има за цел да се зајакне Америка од страна на чест на својата имигрант историја и обликување како Американците размислуваат за и да дејствува кон имиграција сега и во иднина. Американската имиграција постои таков совет да се промовира просперитет и културното богатство на САД од страна на едукација на граѓаните за траен придонес на имигранти во Америка, стои на Facebook за разумен и хуман имиграциски политики кои се рефлектираат американските вредности; инсистирајќи на тоа дека имиграциските закони се донесени и спроведени на начин кој почести основните уставни и човекови права; и работат неуморно за да се постигне правдата и правичноста за имигрантите со законот.

Веб страна:

http://www.immigrationpolicy.org/~~V

Контакт