Имиграција Акционери конференција 2012

12 Април 2012 година - нема коментари . Напишано од во.

Кога: Назад кон Календар » 23 април 2012 @ 8:30 - 01:30
Каде што: Вилсон сала
400 Кедар Аве
Соединетите Американски Држави универзитет, Западна Соединетите Американски Држави, 07.764
САД
Кликни за да го видиш сајтот
Цена: Бесплатно
Контакт: Кејси Oakes
(856) 338-8922
Casey_Oakes@lautenberg.senate.govОвогодинешната конференција ќе се одржи во Соединетите Американски Држави универзитет, на 23 Април 2012 од 08:30 часот до 13:30.

Оваа конференција ќе се обезбедат информации за тековните процедури, програми, и услуги кои се однесуваат на имиграцијата. Учесниците ќе вклучуваат говорници од Одделот за домашна безбедност. Посетителите ќе можат да учествуваат во три пауза надвор групни сесии
со прашање и одговор периоди.

Презентациите истовремено ќе се обезбеди преку:
• САД Државјанство и Имиграција служба
• САД Имиграција & Царина за спроведување на
• Царината на САД и гранична заштита

Ве молиме RSVP од 18 април 2012 година да Кејси Oakes, преку e-mail на Casey_Oakes@lautenberg.senate.gov или по телефон во (856) 338-8922.

За повеќе детали, преземете настан PDF тука .

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт