Изложба: Слики од губење и Меморија: Слики од Магда Luccioni

1 ФЕВРУАРИ 2012 - нема коментари . Напишано од во.

Кога: Назад кон Календар » 7 февруари 2012 @ 04:30 - 30 Март 2012 @ 05:30
Каде што: CLAC
122 колеџ Аве
Универзитетот Рутгерс - колеџ Аве кампус, Њу Брунсвик, Њу Џерси 08.901
САД
Цена: Уметничкото дело ќе биде достапен за купување од уметникот.
Контакт: Карлос Фернандез
848-932-1284

На екранот 6 февруари до март 30.

Ритмичка повици од тапани Порторико е. На итност да го повратат изгубеното време. На радост на давање на уметност.

Роден е во Понсе, Порторико, Магда Luccioni е самоук уметник со седиште во Јужна Plainfield, Њу Џерси чии работа се фокусира на музиката и танцот традиции на bomba и plena и духовноста на Orishas, ​​свети божества поднесена од страна Yoruban народи да Пуерто Рико.

Уметничкото дело ќе биде достапен за купување од уметникот.

Прием со уметникот на 7 февруари во 16:30.

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт