Одложен Акција за детство Слетувања Инфо сесија со Joanne Gottesman

6 септември 2012 - нема коментари . Напишано од во.

Кога: Назад на Календар септември 27, 2012 @ 19:00-21:00
Каде што: Trayes сала - Даглас Кампус Центар
100 GEORGE ST
Универзитетот Рутгерс - Даглас кампус, Њу Бранзвик, Њу Џерси 08.901
САД
Кликни за да го видиш сајтот
Цена: БЕСПЛАТНО
Контакт: Randi Chmielewski
732.932.9384 ext.331
events@eagleton.rutgers.edu
Категории:
ОбразовниDeferred Action for Childhood Arrivals Info Session

Регистрирај се сега!

Престојни настани

 1. Септември
  27
  Чет

  1. 07:00 Одложен Акција за детство Слетувања Инфо сесија со Joanne Gottesman @ Trayes сала - Даглас Кампус Центар
 2. Октомври
  13
  Са

  1. 13:30 Одложен акција на Заедницата Работилница @ Насау Св презвитерианец Црква

Прикажи ги Календар

Преведувач

Контакт