Одложен акција на Заедницата Работилница

Август 22, 2012 - Нема коментари . Напишано од во.

Кога: Назад на Календар 13 октомври, 2012 @ 13:30-05:30
Каде што: Насау Св презвитерианец Црква
61 Насау Св
Принстон, Њу Џерси 08.540
САД
Кликни за да го видиш сајтот
Контакт: Латинска Америка Правни одбрана и Фондот за образование (LALDEF)
(877) 452-5333
maria.juega @ LALDEF.org

БЕСПЛАТНО помогнат со вашиот ОДЛОЖЕНИ АКЦИЈА АПЛИКАЦИЈА / ayuda ГРАТИС CON SU SOLICITUD ПАРА Accion DIFERIDA

Ја заврши својата Одложен акција апликација со помош на обучени волонтери. Секој
Барателот тогаш ќе бидат во можност да седне во приватна со имиграција адвокат кој ќе
разгледа барањето и да одговори на сите прашања. Само оние кои имаат сите нивни документи
и пополнета апликација ќе бидат во можност да се види со адвокат.

Целосно дин solicitud став Accion Diferida един la ayuda де voluntarios especialmente entrenados. Después podrá sentarse, en privado, един ОН abogado де inmigración que revisara ла solicitud y contestara sus preguntas. Соло los que tengan Todos sus documentos y hayan completado дин solicitud podrán вер на ОН abogado. SE atenderá en Орден де llegada.

Датум / Време / локација

Сабота 13 Октомври, 2012
1,30-5,30 PM
NASSAU презвитерианец ЦРКВА
61 Насау Св PRINCETON
Sabado, 13 de octubre, 2012
1,30-5,30 PM
Iglesia PRESBITERIANA DE LA NASSAU STREET
61 Насау Св Принстон

Повеќе Information/h3>
Одложен акција Принстон - English.pdf
Одложен акција Принстон - Spanish.pdf

Престојни настани

 1. Септември
  27
  Чет

  1. 07:00 Одложен Акција за детство Слетувања Инфо сесија со Joanne Gottesman @ Trayes сала - Даглас Кампус Центар
 2. Октомври
  13
  Са

  1. 13:30 Одложен акција на Заедницата Работилница @ Насау Св презвитерианец Црква

Прикажи ги Календар

Преведувач

Контакт