7 Годишен латино родители конференција

29 Јуни, 2012 - нема коментари . Напишано од во.

Кога: Назад кон Календар 15 Сеп 2012 (целодневна)
Каде што: Насловна општество децата од Њу Џерси
635 С Клинтон Аве
Трентон, Њу Џерси 08.611
САД
Кликни за да го видиш сајтот
Цена: БЕСПЛАТНО
Контакт: Марица I. Raimundi-Petroski
609-695-6274
mraimundi@chsofnj.org~~V
Категории:
ОбразовниНа сабота 15 септември Насловна општество на децата за Њу Џерси ќе биде домаќин на неговата 7-ма Годишен латино родители Conferenc е во чест на шпанска наследство месец. Настанот оваа година се вика "Татковството во латино Заедница:. Надминување на стереотипите" Како и во претходните години, ова ќе биде едукативна конференција понуди целосно на шпански.
Ве молиме слободно да го споделам оваа информација со вашите клиенти, членови на семејството, пријатели и колеги кои можат да бидат заинтересирани за регистрирање за оваа бесплатна конференција. Простори се ограничени. Ако ви се интересни во тоа што има маса или учество во настанот како заедница организација, Ве молиме слободно да комуницираат директно со мене во 609-695-6274, Ext. 160 или со г-дин Луис Дел Orbe во ext. 187. Заедно можеме да продолжиме да се спаси децата животи и да се изгради здрави семејства.

Со почит,
Марица I. Raimundi-Petroski,
MPADirector, мајки / детско здравје, семејствата и заедницата Услуги за поддршка Заштеда на децата Живее и градење на здрави семејства Од 1894
Јужна Клинтон авенија | Трентон, Њу Џерси 08.611 | О: 609.695.6274 x160 | Ф: 609.394.5769 | М: 609.477.9955 mraimundi@chsofnj.org | www.chsofnj.org/

Престојни настани

 1. Јули
  13
  Пет

  1. 10:00 СПАН Семејство Забава ден 2012 @ куќа Паркот на Њу Џерси
 2. Септември
  15
  Седеше

  1. Насловна општество 7 Годишен латино родители конференција @ децата од Њу Џерси

Прикажи ги Календар

Контакт