Азиските здравствени услуги

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во здравство .

ХАС има за цел да послужи и да се залагаат за Азија и Пацифик островите (API) заедница преку обезбедување пристап до здравствени услуги без оглед на приходот, осигурување статус, имиграционен статус, јазик, или култура. Како важен дел од оваа мисија, ХАС обезбедува услуги на англиски јазик и осум азиски јазици: кинески (мандарински и кантонски), виетнамски, корејски, тагалог, Лао, изразот на лицето, и Црвените.

Веб страна:

http://www.asianhealthservices.org/handler.php?p=home

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт