Здружението на шпанска здравствени менаџери

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во здравство .

AHHE е национален доброволна организација се обидува да поттикне програми и политики за зголемување на присуството на Хиспанците во здравствената администрација професии. AHHE е првата организација посветена исклучиво на шпанска здравствени менаџери и на образованието на здравствената индустрија за шпанска здравството пазар.

Веб страна:

http://www.ahhe.org/~~V

Престојни настани

  1. Април
    30
    Mon

    1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт