Права проект американски унија за граѓански слободи на имигрантите

30 Октомври 2011 - нема коментари . Напишано од во граѓански права ресурси .

Права проект на ACLU имигрантите е посветена на проширување и унапредување на граѓанските слободи и граѓанските права на не-граѓаните и на борбата против јавниот и приватниот дискриминацијата на имигрантите.

Веб страна:

http://www.aclu.org/immigrants-rights/about-aclus-immigrants-rights-project

Престојни настани

  1. Април
    30
    Mon

    1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт