Архива за септември, 2011

Д-р Дејвид Tulloch | факултет Огранок

9 Септември 2011 - нема коментари. Напишано од во штабот .

David Tulloch

Д-р Дејвид Tulloch носи експертиза од двете пејзаж архитектура и системи за географски информации. Тој ги носи своите геопросторни перспектива и визуелна ориентација да им помогне на студија и да се комуницира на начини социјална и географска реалност сечат во текот на проектот. Оваа перспектива го прави критични играч на дизајнирањето и извршувањето на RIIM како на мапирање фаза и пошироко.

Дознај повеќе за него во неговата веб-страница или на неговиот блог .

Д-р Ulla Берг | факултет Огранок

9 Септември 2011 - нема коментари. Напишано од во штабот .

Dr. Ulla Berg

Д-р Ulla Берг е антрополог кој има спроведено квалитативно истражување на Перу имигранти во Патерсон, со посебен акцент на одржување на транснационални врски што поврзуваат, преку роден град здруженија и други посредување организации. Д-р Берг веќе им помогнаа форма контурите на проектот.

Престојни настани

 1. Април
  23
  Mon

  1. 8:30 Имиграција Акционери конференција 2012
 2. Април
  30
  Mon

  1. Закон за имиграција курс за обука
Прикажи ги Календар »

Контакт